Eternittag Greve

Vi har i mere end 15 år leveret og monteret eternittag i Greve.

Mangler du hjælp til dit tagprojekt? Så er du kommet til det rette sted.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Montering af eternittag i Greve

  Står du og mangler hjælp til levering eller montering af eternittag i Greve? 

  Vores dygtige håndværkere hjælper dig trygt videre. 

  Vi har i mere end 15 år beskæftiget os med alt arbejde indenfor tømrer- og malerfaget, samt montering af eternittag. I løbet af de 15 år, har vi udvidet vores kompetencer og metoder. 

   

  Vores personale er entusiastiske, professionelle og veluddannede, vi har styr på det arbejde vi udfører.

  Vi fokuserer altid på at stille vores kunder glade og tilfredse, ved at udføre opgaven, som var det hjemme ved os selv.

  Vi hjælper dig trygt og sikkert videre, hvis du befinder dig udenfor Greve, så skal du ikke holde dig tilbage. Det kan vi sagtens finde en løsning på.

  Eksempler på tilbud og priser på eternittag

  Alle priser inklusiv moms

  Eternittag m 15-35 grader hældning

  Eternittag på 140m2 hus i grundplan m. hældning på 15-35grader
  kr 650 pr. kvm.
  • Ventileret rygning til eternittag 17,50 meter pris pr. meter 737,5
  • Afslutningsprofil til ventileret rygning 2 stk. pris pr. stk. 525,00​
  • Taghætte 3stk. pris pr. stk. 1.500,00
  • Stillads inkl. transport 35 meter pris pr. meter 375,00
  • Skorstensinddækning 1 stk. pris pr. stk. 6.500,00
  • Bortskaffelse af bølgeeternit med Asbest 155kvm pris pr. kvm. 125,00
  Populær

  Eternittag m 40-45 grader hældning

  Eternittag på 100m2 hus i grundplan m. hældning på 40-45grader
  kr 810 pr. kvm.
  • Ventileret rygning til eternittag 12,50 meter pris pr. meter 737,5
  • Afslutningsprofil til ventileret rygning 2 stk. pris pr. stk. 525,00
  • Taghætte 3stk. pris pr. stk. 1.500,00
  • Stillads inkl. transport 25 meter pris pr. meter 375,00
  • Skorstensinddækning 1 stk. pris pr. stk. 6.500,00
  • Bortskaffelse af bølgeeternit med Asbest 141kvm pris pr. kvm. 125,00

  Årets håndværker

  I 2019 blev vi normineret til titlen Årets håndværker, og blev udvalgt til en af finalisterne. Dette resulterer i, at vores arbejde altid bliver udført med stor dedikation og præcision. Det er vi meget stolte og glade over.

  Men vores ønske er ikke at vinde denne titel, vi ønsker, at vores kunder syntes at vi fortjener at vinde den.

  Der finder vi stor glæde, i de anmeldelser vores kunder skriver. 

  Vi leverer og monterer dit eternittag i Greve

  Der findes fire forskellige slags bølgeeternitplader. 

  Når man måler med bølgeeternittage, måler man mellem den laveste del af ’’dalen’’ og den højeste del af tykkelsen ’’toppen’’, hermed har du højden på bølgerne i taget. 

  De forskellige varianter kaldes B5, B6, B7 og B9, hvor B’et står for bølgehøjden. Et eternittag kan bidrage til et sundt indeklima i 35 år, og nogle af dem kan holde endnu længere. 

  Eternitpladerne er sammensat af flere plader, dette giver produktet sin styrke og holdbarhed. De forskellige plader er lavet af fibercement, som gør materialet miljøvenligt, da det består af cement og fibre.  

  Når man monterer et eternittag, er det ikke nødvendigt med et undertag, da det anses for at være fuldkommen tæt. Bølgepladerne kan anvendes på tage med en hældning helt ned til 14 grader. 

   

  De forskellige plader til bølgeeternittag

  De fire forskellige varianter af bølgeeternitplader, har alle forskellige egenskaber. 

  B5 er en ubehandlet og slidstærk bølgeplade, som egner sig særligt til store tagflader. Den bliver hovedsageligt anvendt til større tagflader på landejendomme og industribygninger, og fås i den naturlige cement grå farve.

  B6 fås i forskellige farver, herunder: Mørkegrå, grå, rødbrun, sortblå og antracit. Bølgepladen anvendes ofte på parcelhuse, landejendomme og industribygninger, hvor ønsket er en ensartet, neutral overflade.  

  B7 bølgeplader kan fås i følgende farver: Sortblå, teglrød, rødbrun, antracit, mokka og antracit. B7 pladen har en robust og stærk overflade, som sikrer et flot tag med minimal vedligeholdelse.

  B9 er en ubehandlet og klassisk tagplade, som oftest anvendes til landejendomme og industribygninger med større tagplader. Bølgepladen fås i en naturlig cementgrå farve.

  Vores medarbejdere leverer altid et godt resultat. Du kan trygt vælge os, til dit næste byggeprojekt i Greve. 

  Hvorfor vælge eternittag?

  Et eternittag kan bidrage til et sundt indeklima for dig i 35 år, og nogle af dem kan holde endnu længere. 

  Eternittag kræver næsten ingenting at vedligeholde. Der kan dog forekomme mos på taget – dette kan let børstes af med en stiv kost eller lign.

  Blandingen af fibre og cement, gør eternit når et langt højere styrke, sammenlignet med eksempelvis beton. Eternittag modstår også angreb fra fugt og svamp, og giver dig dermed et sundt indeklima. 

  Vores kompetente håndværkere har igennem mange år, monteret eternittag i Greve. Derfor kan du sikkert vælge os til dit bygge projekt. Vi stopper ikke før du som kunde, er 100% tilfreds med resultatet. 

  Vi er eksperter og svarer gerne på dine spørgsmål. 

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Anmeld håndværker

  Vi er stolte over de flotte anmeldelser vi har fået på anmeld-håndværker.

  Det betyder at vores arbejde ikke går ubemærket hen.

  I tilfældet af vi har været ude og arbejde for dig, må du meget gerne efterlade en anmeldelse. Vi læser alle anmeldelserne igennem.

   

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vi har valgt at være medlem af Byg Garanti

   Vi har for din skyld, valgt at være medlem at Byg Garanti

   Dette skyldes at vi ønsker ekstra tryghed hos vores kunder, når vi arbejder med deres byggeprojekter.

   Men vi er blot mennesker og vi laver fejl. Så hvis uheldet skulle være ude, så er du som kunde dækket i op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Derudover er alle byggesager dækket op til 150.000,- kroner pr. byggesag.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!
   Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

   Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på 31 32 16 14, eller skriv til os på info@lind-birkedal.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar, eller et uforpligtende tilbud.