Maler

Lind & Birkedal tilbyder malerarbejde i høj kvalitet.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvorfor skal du vælge os?

  Vi har mere end 15 års erfaring indenfor malerarbejde, det betyder at vi har prøvet de fleste maleropgaver, og dermed også kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

  Vi har med årene udviklet en masse kompetencer, samt forbedret vores teknikker og metoder, så du som kunde hos os er garanteret de bedste og mest holdbare løsninger.

  Vores mål er at have tilfredse kunder, og derfor gør vi alt for at din maleropgave bliver udført til perfektion.

  Vi går til opgaven, som var det hjemme ved os selv, på den måde er du garanteret at opgaven bliver udført til perfektion. Vi går ikke før vi selv er 110% tilfredse. På den måde bør du som kunde også være tilfreds med vores opgave.

  Vi udfører malerarbejdet i hovedstadsområdet som Allerød, Greve, Amager, Valby og yderligere Nordsjælland. Skulle det dog ske at du bor udenfor disse områder, hører vi gerne fra dig. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

  Anmeld os på anmeldhåndværker.dk

  Hvis du er interesseret i at vide hvad vores kunder mener om os, så er du meget velkommen til at gå ind på anmeld-håndværker.dk og læse mere om hvad de siger.

  Du er også velkommen til at efterlade en kommentar, hvis ikke du allerede har gjort det.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  kirsten schlichting nielsen
  kirsten schlichting nielsen
  13. Oktober, 2017.
  Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
  Hans Birch
  Hans Birch
  9. Oktober, 2016.
  Lind & Birkedal har bidraget flot til renovering af vores lejlighed. En 150 år gammel tag- lejlighed med skråvægge. Ønsket var nyt gulv over alt. Nyt køkken. Nyt bad. væg nedrives. Væg skulle opsættes. Maler arbejde og el arbejde. Meget god sparring inden arbejdet blev igangsat. Gode løsningsmodeller hvor der blev lyttet til behov og vi fik god feed back. Det gjorde beslutning nem.Inden håndværkere gik igang var der ikke tvivl om hvad der skulle gøres. Et stort stykke arbejde om blev sat i gang efter planen og afsluttet til tiden. Alle aftaler blev overholdt og resultatet synes vi er super flot.
  June
  June
  24. Juni, 2015.
  Selv om min opgave ikke var den største, blev den mødt med størst mulig engagement og professionalisme fra firmaets side. Der blev fulgt op før og efter arbejdets udførelse, og der blev i høj grad lyttet til mine ønsker for at finde den optimale løsning. Lind & Birkedal ApS overholder alle aftaler vedr. tid og pris. Jeg anbefaler Lind & Birkedal ApS til alle som har brug for et firma som er med til at finde konstruktive løsninger.
  Casper Rex
  Casper Rex
  26. Marts, 2015.
  Jeg har netop fået udført en ombygning af tag på udestue. Arbejdet blev udført efter aftale, og til et fagligt niveau, der ikke lader noget ønske tilbage. Jeg vil helt klart anbefale Lind og Birkedal til andre der skal have tømrearbejde udført efter højeste standard. /Casper Rex
  Henrik Thorning
  Henrik Thorning
  11. Marts, 2015.
  Jeg har brugt Lind & Birkedal til et par mindre opgaver. Selv om det ikke just var opgaver i millionklassen, så blev aftaler overholdt og opgaverne udført med både faglig dygtighed og ikke mindst præcision. Jeg vil til en hver tid anbefale Lind % Birkedal Mvh Henrik Thorning
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Årets håndværker

  Årets håndværkerTM
  Vi var en af finalisterne til at vinde prisen som årets håndværker i år 2019.

  Det er vi meget glade og stolte over, det betyder, at vi gør noget rigtigt. Det har givet os mod på mere, og derfor går vi hele tiden efter at forbedre os, så vi kan vinde prisen. Gerne hvert år hvis det står til os.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Medlem af Byg Garanti

   Vi er medlem af Byg Garanti – det er vi for din skyld. Vi laver heldigvis sjældent fejl, dog er vi kun mennesker, og derfor ved vi at det kan ske.

   Derfor har vi valgt, at være medlem af Byg Garanti, der dækker dig som kunde. Det dækker dig i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Du bliver dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Kontakt os for mere

   Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud. Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på telefonnummer 31 32 16 14 eller skriv på info@lind-birkedal.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.