Send besked

arrow

Tømrer

Skal du bruge tømrerarbejde i hovedstadsområdet, Allerød, Greve, Amager, Valby eller i Nordsjælland.
Med kontorer i både Køge & København dækker vi bredt – kontakt os her og hør mere.

4.9

4.9/5

ANMELDELSER VIA ANMELD HÅNDVÆRKER

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Design uden navn (5)

  Vinder af Årets Tømrer 2023

  Årets Håndværker

  Hvorfor skal du vælge os?

  Mangler du en kompetent og professionel tømrer?
  I vores 15 år i branchen, har vi tilegnet os en masse kompetencer og opbygget mange relationer og samarbejdspartnere.

  Vi har udviklet de nyeste teknikker og metoder, samt efteruddannet vores allerede kompetente tømrere. Det har givet os en del opgaver, som vi har fuldført til perfektion og endnu vigtigere – for glade og tilfredse kunder.

  Vi udfører tømrerarbejde i hovedstadsområdet som Allerød, Greve, Amager, Valby og yderligere Nordsjælland.

  Skulle det ske at du bor udenfor disse områder, så kontakt os gerne og lad os tage en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig.

  Anmeld os på Anmeldhåndværker

  Du behøver ikke kun tage vores ord for gode varer. Vi har fået en masse anmeldelser inde på anmeld-håndværker.dk til at bevise vores arbejde.

  Du er velkommen til at gå ind og læse dem, og du må meget gerne anmelde os for vores arbejde, hvis ikke du allerede har gjort det.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Årets håndværker finalist

  I år 2019 var vi en af finalisterne til at vinde prisen som årets håndværker. Det er vi meget glade og stolte over. Det betyder at vores hårde arbejde ikke går ubemærket hen.

  Den anderkendelse giver os mere blod på tanden, så vi vil gerne vinde prisen næste gang, og gerne blive ved med at vinde den.

  En af grundene til at vi har været finalist til årets håndværker, er måske at vi ikke går før vores kunder er 110% tilfredse.

  Og at vi tager opgaven, som var det vores eget hjem, det skulle laves renoveres. På den måde bør du som kunde altid være tilfreds med vores arbejde.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg garanti

   Vi er medlem af Byg Garanti – og det er vi for din skyld.

   Gudskelov laver vi sjældent fejl, dog er vi også kun mennesker, og derfor ved vi at fejl kan ske. Derfor har vi valgt, at du som kunde skal være helt tryg ved at vælge os til dit næste tømrerprojekt.

   Du er derfor dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Vi kører langt for glade kunder

   Vores kunder vender ofte tilbage med gode anmeldelser og positiv feedback. Derfor bliver vi også ofte henvist til af vores kunder. 
   Det gør også, at vi kører langt for at finde de helt rigtige løsninger til vores kunder.
   Du kan altid kontakte os, og høre hvordan vi kan passe et besøg ind hos dig. 

   Kontakt os i dag og hør mere

   Hvis du ønsker at vide mere om vores ydelser eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummer 31 32 16 14, eller skriv til os på kontakt@lind-birkedal.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Call Now ButtonRing 31 32 16 14