Send besked

arrow

Eternittag Solrød

Hvis du har brug for udskiftning eller renovering af dit eternittag så er Lind & Birkedal de rette for dig! Vi har mere end 15 års erfaring og giver dig et gratis tilbud!

Indhent et tilbud her


  [honeypot nej-tak]

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få professionel hjælp til dit eternittag i Solrød

  Står du med et voksende behov for en renovering eller måske endda en hel udskiftning af dit nuværende tag? Så er eternittag en meget solid og holdbar løsning som nyt tag.
  Eternittag er et robust og slidstærkt stærkt tag som kan håndtere alt hvad moder natur kommer med. Derudover er eternittag også godt isoleret så det kan holde på varmen og sikre du bor i et varmt hjem.

  Hos Lind & Birkedal har vi gennem mere end 15 år arbejdet med eternittag i Solrød og andre store dele af Sjælland. Det gør at vi igennem mere end et årti har arbejdet og derved erfaret de nødvendige kompetencer til at kunne give dig det eternittag Solrød som du drømmer om.

  Grundet vores mange år i branchen og den erhvervserfaring det har givet, kan vi nu også tilbyde hjælp med maler- og tømreropgaver. Selvfølgelig i samme høje kvalitet ligesom vores tagarbejde.

  Så hvis du ønsker et kompetent og erfarent håndværker team til at hjælpe dig med at få dit drømme tag, skal du være velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular eller på mail info@lind-birkedal.dk. Vi kan også kontaktes på tlf. nr. 31 32 16 14

  Hvorfor du bør vælge os til dit eternittag Solrød

  Vælg en ekspert i eternittag Solrød

  Vi har i mange år arbejdet med eternittag Solrød og en af vores spidskompetencer ligger i montering af bølgeeternittag. 

  Vores eternittag Solrød er lavet af fibercement, som består af cement og fibre. Disse materialer gør at dit eternittag Solrød er slidstærkt, holdbart og endda også miljøvenligt.

  Der findes mange forskellige typer eternittag. Hos Lind & Birkedal tilbyder vi 4 slags bølgeeternittag som er henholdsvis B5, B6, B7 og B9.

  B’et står i denne forkortelse for bølgehøjden, mens tallet viser højden i centimeter der er mellem ”bølgerne”.

  Vi gennemgår her kort hvad der kendetegner de 4 forskellige slags bølgeeternit

  B5: Denne type er en ubehandlet, men slidstærk bølgeplade der bruges til at dække store tagflader. B5 anvendes oftest på større tagområder ved landejendomme og industribygninger. Bølgepladen kommer i den velkendte og naturlige grå, cement farve. 
   
  B6: Denne variant bruges oftest på parcelhuse og er formentlig den type du ser for dig når du forestiller dig at du ser et eternittag i Solrød eller omegn. 
  Den kan også benyttes til landejendomme og industribygninger. Varianten fås i flere farver og kan monteres både i grå, mørkegrå, rødbrun, sortblå og antracit. 
   
  B7: Denne her bølgeplade er også robust og har en solid overflade. Det er en tagtype der er nem at vedligeholde. Hos Lind & Birkedal tilbyder vi B7 i flere forskellige farver. Du kan få B7 som dit eternittag Solrød i teglrød, rødbrun, sortblå, antracit og mokka farverne. 
   
  B9: Dette er den klassiske og ubehandlet bølgeplade, som er den landejendomme og industribygninger oftest benytter sig af. Grunden til dette er at det er en stor tagtype der kan dække et stort tagareal. Denne variant tilbyder vi som udgangspunkt kun i cementgrå farve. 
   
  Alle disse typer er noget vi har mange års ekspertise med og et håndværk vi har forfinet siden vores opstart, for at kunne give dig et fejlfrit stykke arbejde. 
  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Ærlighed og gennemsigtighed

  Vi er et ærligt firma der i 15 år har levet udelukkende af glade kunder. Det er noget vi er meget stolte af, og som vi forventer at kunne gøre det de næste mange år. 

  Det kan man kun ved at være god til sit arbejde og overholde sine aftaler. Alle vores medarbejdere er uddannet og kommer løbende på efteruddannelse og kompetence kurser så de er opdateret på de nyeste teknikker og arbejdsmetoder. 

  Dette gør vi for at opretholde et højt fagligt niveau og sikre du får det bedst mulige resultat.

  Samtidigt er det for os også en mærkesag at overholde sine aftaler og være gennemsigtig med sine priser og ydelser. Skjulte tillæg og gebyrer er derfor ikke noget du vil støde på hos os. 

  Du vil derfor også altid få bekræftet prisen på opgaven inden vi starter, og er der behov for udbedringer der koster ekstra vil du altid skulle godkende det før arbejdet udføres.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   [honeypot nej-tak]

   Byggegaranti

   Vi har valgt at være medlem af Byg Garanti, og det har vi for din skyld. Vi gør alt for udføre arbejdet til perfektion, hver gang.

   Vi laver heldigvis sjældent fejl, dog er vi kun mennesker, og vi laver fejl. Gudskelov sker det sjældent. 

   Vores medlemskab hos Byg Garanti, dækker dig som kunde i op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Alle byggesager dækker op til 150.000,- kroner pr. byggesag.

   Dermed kan vi trygt og sikkert, bygge dine drømme for dig. Vi har i mange år monteret eternittage i Køge.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Kontakt os om dit eternittag Solrød

   Så hvis du ønsker et dygtigt og erfarent firma til at hjælpe dig med at få dit drømme eternittag Solrød – ja så glæder vi os til at høre fra dig!
   Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular eller på mail info@lind-birkedal.dk. Vi kan også kontaktes på tlf. nr. 31 32 16 14 hvor vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig omkring din opgave. Husk vi giver altid et gratis tilbud! 

   Hvis der er behov for det kommer vi også gerne ud og besigtiger opgaven.

   Ring 31 32 16 14