Send besked

arrow

Eternittag

Danmarks største leverandør af bølgeeternittage*

Vi har 15 års erfaring med leverering og montering af eternittag - skal vi også hjælpe dig? Fra vores kontor i både Køge og København tilbyder vi eternittage i hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

4.9

4.9/5

ANMELDELSER VIA ANMELD HÅNDVÆRKER

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
statuetter

Nomineret til Årets Tømrer 2024

Vinder af Årets Tømrer 2023

Mød teamet fra Årets Tømrer 2023

Eksempler på tilbud og priser på eternittag

Alle priser inklusiv moms

Populær
Eternittag

15-35 grader hældning

Eternittag på 140m2 hus i grundplan m. hældning på 15-35 grader

Pr. kvm.

650 kr.

Udskiftning af taget forventes at tage 10 arbejdsdage.
Samlet pris: 158.026,25

Priseksemplerne er typiske og skræddersyes til hvert projekt, behov og ønske. Kontakt os for et nøjagtigt tilbud til lige præcis dit behov. (Materialer leveres efter aftale)

Over 15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring med levering og montering af eternittag - og leverer også malerarbejde og tømrerarbejde.

100% Kundetilfredshed

Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig behandlet godt, og får leveret et godt stykke arbejde. Derfor tilbyder vi 100% kundetilfredshed.

Erfarne fagfolk

Vi anvender udelukkende uddannede håndværkere med danske svendebrev og vi har altid minimum 5 lærlinge ansat, da det er vigtigt for os at være med til at sikre håndværksfagenes videreførelse.

Hvorfor vælge os?

Vi har over 15 års erfaring med anlægning af eternittag – ydermere har vi udvidet vores kompetencer, teknikker og metoder. Vores personale er professionelle og efteruddannet, så du kan derfor stole på, vi kan vores kram.

Vores mål er, at vores kunder skal være glade og tilfredse, derfor går vi altid efter at udfører opgaven 110%. Vi tager opgaven som var det hjemme ved os selv. Det gør vi, så du som kunde altid bør være tilfreds med vores arbejde.

Vi udfører anlægning af eternittag i flere områder af Storkøbenhavn, herunder Køge, Greve, Amager, samt i hele Nordsjælland.

Skulle det dog ske at du befinder dig udenfor disse byer, så hører vi gerne fra dig. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig.

Anmeld Håndværker

Vores kunder er som oftest glade og tilfredse med vores arbejde. Det skal du dog ikke tage vores ord for.

Du kan selv læse, hvad vores kunder mener om os på anmeld-håndværker, og du er også mere end velkommen til at efterlade en anmeldelse, hvis ikke du allerede har gjort det.

Din garanti - Smiley Håndværker

Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
Xander Aabye
Xander Aabye
23. December, 2019.
Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
Sanne Rudbæk
Sanne Rudbæk
4. April, 2019.
Super service.
Peter Konradsen
Peter Konradsen
27. Februar, 2019.
Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
Peter Estacio Franco Oxtorp
Peter Estacio Franco Oxtorp
2. Oktober, 2018.
Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
MaLou2000
MaLou2000
27. Juli, 2018.
Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
Naja
Naja
30. Juni, 2018.
Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
Camilla
Camilla
28. September, 2017.
Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
Morten Asp
Morten Asp
22. September, 2017.
Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
Ian
Ian
29. Marts, 2017.
Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
Ida Maria Graff Righolt
Ida Maria Graff Righolt
7. November, 2016.
Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

Årets Tømrer 2023

I 2023 vandt vi prisen som “Årets Tømrer” ved Årets Håndværker® Award. Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse. Vi blev også nomineret som finalister til prisen som “Årets Tømrer” ved Årets Håndværker® Award i 2019 og 2022, og det er vores håb at tage endnu en pris med hjem næste år. Denne anerkendelse viser, at vores arbejde ikke går ubemærket hen, og det giver os ekstra motivation til at yde vores allerbedste hver gang. Vores mål er ikke blot at opnå titlen som “Åretshåndværker”, men frem for alt at vores kunder mener, at vi fortjener den.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Byg Garanti giver dig ekstra tryghed

Vi har valgt at være medlem af Byg Garanti, og det har vi for din skyld. Vi gør alt for at vores arbejde bliver udført til perfektion, hver gang.

Vi laver heldigvis sjældent fejl, dog er vi kun mennesker, og derfor ved vi også, at de alligevel sker.

Vi har valgt at være medlem af Byg Garanti, da det dækker dig som kunde i op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader.

Alle byggesager dækker op til 150.000 pr. byggesag.

Din sikkerhed

Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

Bølgeeternittag

Bølgeeternittag sikrer at regnen på taget kan komme ned i tagrenderne. Der findes fire forskellige slags bølgeeternitplader: B5, B6, B7 og B9 – tallene står for hvor høje bølgerne er på taget. Så B6 har en tagplade på en bølgehøjde på 6 cm, mellem den laveste del af tykkelsen ”dalen”, og den højeste del af tykkelsen ”toppen”.

Sådan forsætter det med alle B’er og tal.
Bølgeeternit er et cementbaseret produkt (fibercement). Pladerne er bygget op af mange sammenpressede og tynde lag, der hver især er en plade. Denne kombination i opbygningen med bølgeformen giver pladens styrke og stivhed.

Der er intet krav, om at der skal være et undertag på et bølgeeternittag, da det anses for at være 100% tæt. Bølgeeternitpladerne kan lægges på tage med en hældning helt ned til 14 grader.

De forskellige plader til bølgeeternittag

B5 bølgeplader fås kun som ubehandlede tagplader, de har den naturlige grå cementfarve. Den anvendes ofte på fritids- og sommerhus, landejendomme og industribygninger.

B6 bølgeplader kan fås i følgende farver: mørkegrå, antracit, grå, rødbrun, teglrød og sortblå. 

B6 anvendes oftest på landejendomme, industribygninger og parcelhuse.

B7 bølgeplader kan fås i følgende farver: antracit, mokka, rødbrun, teglrød og sortblå. B7 anvende oftest på carporte, række- og parcelhuse og fritidshuse.

Der findes to længder af bølgepladerne, 60cm og 1,1 meter. Nogle af pladerne kan være overfladebehandlet, du kan altid kontakt os for at høre mere om de forskellige typer, og om hvilke der passer bedst til netop dit hus. 

Vi har mere end 15 års erfaring, så du kan trygt kontakt os, som din næste håndværker

Hvor længe holder et tag af bølgeeternitplader?

Levetiden på bølgeeternitplader er omkring 35 år, nogle af dem kan sagtens holde endnu længere. Bølgeeternittag er nemt at vedligeholde, det kræver næsten ingenting. Hvis der tilfældigvis skulle komme mos på, kan man sagtens børste det af med en stiv kost.

Eternitplader som har været overfladebehandlet kan også males. Det kan med fordel gøres fordi på ubehandlede plader kan det skabes spændinger, som medfører revnedannelser.

Samarbejdspartner til solceller

Vores kunder efterspørger tit efter solceller til deres eternittag efter at vi har monteret det. Vi har før i tiden, været svar skyldig på dette punkt, da det ikke er vores fag.

Vi har derfor indgået et fortrinligt samarbejde med vores samarbejdspartner EnergiElektrikeren frem. Vores kunder i fremtiden, vil derfor have en mulighed i, at få en professionel og autoriseret el-installatør til installation af solceller.

Samarbejdet med EnergiElektrikeren er kommet frem da de som os, har en vision om hvordan kvalitetspræget håndværk skal udføres. Med deres 17 års erfaring i branchen, har de i sinde at levere de bedste resultater for deres kunder – ligesom os. 

Du kan derfor, gå ud fra deres arbejde bliver udført lige så præcist som vores eget.

Vi kører langt for glade kunder

Vores kunder vender ofte tilbage med gode anmeldelser og positiv feedback. Derfor bliver vi også ofte henvist til af vores kunder. 
Det gør også, at vi kører langt for at finde de helt rigtige løsninger til vores kunder.
Du kan altid kontakte os, og høre hvordan vi kan passe et besøg ind hos dig. 

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på 31 32 16 14, eller skriv til os på kontakt@lind-birkedal.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar, eller et uforpligtende tilbud.

Ring 31 32 16 14