Send besked

arrow

Nu tilbyder vi også solceller på dit nye tag

Det er med stolthed vi kan præsentere vores nye samarbejdspartner EnergiElektrikeren. Med mere end 17 års erfaring med montering af solceller i Danmark er EnergiElektrikeren eksperter i solcelleanlæg.

Dermed kan du forvente lige så høj kvalitet, som du er vant til i Lind & Birkedal.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
statuetter

Nomineret til Årets Tømrer 2024

Vinder af Årets Tømrer 2023

Få eternittag med solceller installeret og monteret

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye samarbejdspartner, EnergiElektrikeren, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye eternittag.

Vores samarbejdspartner tilbyder en enestående mulighed for at kombinere dit nye eternittag med solceller og dermed opnå en lang række fordele.

Ved at samarbejde med os og vores samarbejdspartner undgår du at skulle kontakte flere forskellige udbydere for at få både et eternittag og solceller installeret. Det betyder, at du sparer tid, besvær og ikke mindst penge.

Du får nemlig en samlet løsning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker og som sikrer dig maksimal udnyttelse af solenergien.

Fordele inkluderet i vores samarbejde med EnergiElektrikeren:

Mere end 32 års erfaring kombineret fra begge brancher

Men det er ikke kun økonomien, tidsbesparelsen og effektivisering, som der taler for vores samarbejde. Du får eksperter fra begge fag med mere end 32 års erfaring til sammen. Dermed kan vi stå inde for at du får det absolut bedste og mest rentable resultat.

Ved at kombinere eternittaget med solceller opnår du en energieffektiv løsning, der gør det muligt at producere din egen grønne energi, kombineret med et sundt nyt tag.

Kontakt os i dag på 31321614 – så giver vi dig en samlet løsning på et nyt eternittag med solceller.

Ring 31 32 16 14