Eternittag Roskilde

Mangler du hjælp til levering eller montering af eternittag i Roskilde?

Vi har i 15 år, udvidet vores kompetencer med montering af eternittag. Skal vi også hjælpe dig?

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vi monterer dit eternittag i Roskilde

  Vi har i mere end 15 år arbejdet indenfor tømrer- og malerfaget, samt montering og levering af eternittag.

  Vores personale er veluddannede og pligtopfyldende, derfor stiller vi altid høje krav til vores medarbejdere. 

  Vores største ønske er altid, at stille vores kunder glade og tilfredse.

  Du er velkommen til at ringe til os, derfra kan vi besigtige omfanget af din henvendelse. 

  Vi er specialiseret i arbejde med eternittag. 

  Vi har igennem flere år, udvidet vores teknikker og metoder, så vi kan udføre arbejdet med stor præcision og grundighed. 

  Hvis du ikke bor i Roskilde, men i de omkringliggende byer, så kan vi sagtens finde en løsning på dette. Ring os op, også tager vi en uforpligtende snak.  

  Eksempler på tilbud og priser på eternittag

  Alle priser inklusiv moms

  Eternittag m 15-35 grader hældning

  Eternittag på 140m2 hus i grundplan m. hældning på 15-35grader
  kr 650 pr. kvm.
  • Ventileret rygning til eternittag 17,50 meter pris pr. meter 737,5
  • Afslutningsprofil til ventileret rygning 2 stk. pris pr. stk. 525,00​
  • Taghætte 3stk. pris pr. stk. 1.500,00
  • Stillads inkl. transport 35 meter pris pr. meter 375,00
  • Skorstensinddækning 1 stk. pris pr. stk. 6.500,00
  • Bortskaffelse af bølgeeternit med Asbest 155kvm pris pr. kvm. 125,00
  Populær

  Eternittag m 40-45 grader hældning

  Eternittag på 100m2 hus i grundplan m. hældning på 40-45grader
  kr 810 pr. kvm.
  • Ventileret rygning til eternittag 12,50 meter pris pr. meter 737,5
  • Afslutningsprofil til ventileret rygning 2 stk. pris pr. stk. 525,00
  • Taghætte 3stk. pris pr. stk. 1.500,00
  • Stillads inkl. transport 25 meter pris pr. meter 375,00
  • Skorstensinddækning 1 stk. pris pr. stk. 6.500,00
  • Bortskaffelse af bølgeeternit med Asbest 141kvm pris pr. kvm. 125,00

  Anmeld Håndværker

  Vores kunder er oftest glade og tilfredse med det arbejde vi laver, men det skal du ikke tage vores ord for.  

  Du kan læse hvad vores kunder synes om os på anmeld-håndværker, du er også velkommen til at skrive en anmeldelse, hvis du ikke allerede har gjort det.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Bølgeeternittag i Roskilde og omegn

   Eternittag er igennem den seneste tid, blevet et meget udbredt materiale hos de danske boligejere. Det skyldes bl.a. den lange levetid og gode vedligeholdelsesevne. Udover disse to profilværdier, så er eternittag også ekstremt holdbart, selv under voldsomme vejrforhold, dette skyldes styrken, som blandingen af fibre og cement tilbringer. Det kan dog være svært at vurdere, hvilket eternittag som passer bedst til dig, derfor sidder vi klar til at rådgive dig muligt igennem processen.

   Når man lægger et eternittag, er der ingen krav om at der skal være et undertag, da et eternittag er 100% tæt.

   Eternitplader kan lægges på tage, med en minimum hældning på 14 grader.

   Vi kan med vores ekspertise, rådgive og besigtige omfanget af dit byggeprojekt. Så ring allerede i dag, for levering og montering af eternittag i Roskilde. 

   Din garanti - Smiley Håndværker

   Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
   kirsten schlichting nielsen
   kirsten schlichting nielsen
   13. Oktober, 2017.
   Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
   Hans Birch
   Hans Birch
   9. Oktober, 2016.
   Lind & Birkedal har bidraget flot til renovering af vores lejlighed. En 150 år gammel tag- lejlighed med skråvægge. Ønsket var nyt gulv over alt. Nyt køkken. Nyt bad. væg nedrives. Væg skulle opsættes. Maler arbejde og el arbejde. Meget god sparring inden arbejdet blev igangsat. Gode løsningsmodeller hvor der blev lyttet til behov og vi fik god feed back. Det gjorde beslutning nem.Inden håndværkere gik igang var der ikke tvivl om hvad der skulle gøres. Et stort stykke arbejde om blev sat i gang efter planen og afsluttet til tiden. Alle aftaler blev overholdt og resultatet synes vi er super flot.
   June
   June
   24. Juni, 2015.
   Selv om min opgave ikke var den største, blev den mødt med størst mulig engagement og professionalisme fra firmaets side. Der blev fulgt op før og efter arbejdets udførelse, og der blev i høj grad lyttet til mine ønsker for at finde den optimale løsning. Lind & Birkedal ApS overholder alle aftaler vedr. tid og pris. Jeg anbefaler Lind & Birkedal ApS til alle som har brug for et firma som er med til at finde konstruktive løsninger.
   Casper Rex
   Casper Rex
   26. Marts, 2015.
   Jeg har netop fået udført en ombygning af tag på udestue. Arbejdet blev udført efter aftale, og til et fagligt niveau, der ikke lader noget ønske tilbage. Jeg vil helt klart anbefale Lind og Birkedal til andre der skal have tømrearbejde udført efter højeste standard. /Casper Rex
   Henrik Thorning
   Henrik Thorning
   11. Marts, 2015.
   Jeg har brugt Lind & Birkedal til et par mindre opgaver. Selv om det ikke just var opgaver i millionklassen, så blev aftaler overholdt og opgaverne udført med både faglig dygtighed og ikke mindst præcision. Jeg vil til en hver tid anbefale Lind % Birkedal Mvh Henrik Thorning
   Xander Aabye
   Xander Aabye
   23. December, 2019.
   Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
   Sanne Rudbæk
   Sanne Rudbæk
   4. April, 2019.
   Super service.
   Peter Konradsen
   Peter Konradsen
   27. Februar, 2019.
   Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
   Peter Estacio Franco Oxtorp
   Peter Estacio Franco Oxtorp
   2. Oktober, 2018.
   Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
   MaLou2000
   MaLou2000
   27. Juli, 2018.
   Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
   Naja
   Naja
   30. Juni, 2018.
   Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
   Camilla
   Camilla
   28. September, 2017.
   Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
   Morten Asp
   Morten Asp
   22. September, 2017.
   Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
   Ian
   Ian
   29. Marts, 2017.
   Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
   Ida Maria Graff Righolt
   Ida Maria Graff Righolt
   7. November, 2016.
   Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

   Årets Håndværker

   Vi blev i 2019, en af finalisterne til at vinde titlen som årets håndværker.

   Det skyldes at vi ikke blot sørger for at arbejdet fuldføres, men at det bliver udført med høj præcision og grundighed. Vi vil altid leve op til vores kunders forventninger, dermed leverer vi altid god service og et godt resultat.

   Vi er for din skyld medlem af Byg Garanti

   Vi har valgt at være medlem af Byg Garantida det giver ekstra tryghed til dig som kunde. Men vi er kun mennesker og vi laver fejl. Gudskelov sker dette sjældent. 

   Byg Garanti dækker vores arbejde i op til 3 år, ved synlige skader. Hvis en ikke synlig skade, dukker op indenfor 10 år, så dækker Byg Garanti også det.

   Alle byggesager bliver dækket op til 150.000,- kroner pr. byggesag.

    

    

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Vi hjælper med at finde de rigtige eternitplader

   Den ubehandlede og slidstærke B5 bølgepladen, egner sig specielt til store tagflader. Bølgepladen kan fås i den naturlige cementgrå farve. 

    

   B5 er en ubehandlet og slidstærk bølgeplade, som egner sig særlig godt til store tagflader. Bølgepladen fås i den naturlige cementgrå farve.

   B6 kræver et minimalt behov for vedligeholdelse, der er tilegnet til at dække større tagflader og fås i mørkegrå, grå, rødbrun, sortblå og antracit.

    

    

   B7 tilpasser sig specielt til ’’den danske byggestil’’ da det er tilfører et klassisk og moderne udtryk, samt er det en stærke og robuste tagplader. B7 kan fås i sortblå, teglrød, rødbrun, antracit, mokka og antracit.

   B9 minder meget om B7’eren, den tilegner sig dog til de større tagflader, som eksempelvis landejendomme og industribygninger. Bølgepladen fås i den naturlige cementgrå farve.

   Vi besvarer gerne dine spørgsmål, kontakt os i dag.

   Hvor lang tid holder et eternittag?

   Når man måler med bølgeplader, måler man mellem den laveste del af ’’dalen’’ og den højeste del af tykkelsen ’’toppen’’, hermed har du højden på bølgerne i taget. De forskellige varianter kaldes B5, B6, B7 og B9, hvor B’et står for bølgehøjden.

   Et eternittag kan bidrage til et sundt indeklima for dig i 35 år, og nogle af dem kan holde endnu længere. Derudover kræver det næsten ingenting at vedligeholde taget. Der kan dog forekomme mos på taget, dette kan let børstes af med en stiv kost eller lign.

   Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

   Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på 31 32 16 14, eller skriv til os på info@lind-birkedal.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar, eller et uforpligtende tilbud.