Send besked

arrow

Tømrer Greve

Står du og mangler en professionel tømrer i Greve? Lad Lind & Birkedal komme dig til undsætning. Vi har over 15 års brancheerfaring og vi sætter standarden højt. Vi har sans for detaljen og udfører alle opgaver til perfektion – så du får et resultat du kan nyde i lang tid fremover.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din tømreropgave i Greve.

Indhent et tilbud her


  [honeypot nej-tak]

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  statuetter

  Vinder af Årets Tømrer 2023

  Årets Håndværker

  Professionelt tømrerfirma i Greve

  Lind & Birkedal er et traditionel og erfaren tømrerfirma. Vi har mere end 15 års erfaring, hvilket gør vi igennem årene har opbygget os et kompetent og professionelt team. Vi er i en branche, som er i rivende udvikling, hvor vi stærkt følger med på alle parametre. 

  Med sans for detaljen, udfører vi vores arbejde med stor omhu. Vores mål er, at du som kunde, får en opgave lavet, som du bliver glad for. 

  Vi værdsætter vores kunders tillid til at vælge os, og derfor gør vi vores bedste stykke arbejde. Vi yder vores bedste hver dag, så vi forbliver den fortrukne tømrer i Greve.

  Vi har en gennem årene leveret opgaver til flere tusinde glade danske kunder. Det er, hvad der driver os til at blive bedre for hver dag, der går.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   [honeypot nej-tak]

   Hvad kan du forvente af professionel tømrermester i Greve?

   Har du brug for en kvalitetspræget, ærlig og professionel tømrer i Greve? Hos Lind & Birkedal leverer vi kvalitetspræget og holdbare løsninger, gang på gang. Vi har en stor forventning til vores arbejde, hvor vi kun ønsker, at leverer kvalitet, som vi kan stå inde for.

   Det er tydeligt, at vi er transparente og har en god kommunikation med vores kunder, hvoraf det også smitter af på vores kunders bedømmelse af os. 

   Vi leverer kun kompromisløs håndværk med professionelle præg af mange års erfaring. Derfor holder vi os altid fagligt opdateret og deltager jævnligt i efteruddannelse, så vi bringer den nyeste brancheviden på bordet. 

   Vores tilgang er en god og klar kommunikation, hvor vi finder den bedste løsning til dit projekt. Gør som tusindvis af andre glade danske kunder – ring og få et uforpligtende tilbud.

   Hvad koster en tømrer i Greve?

   Det er individuelt i forhold til opgavens omfang. Hvoraf du også kan være sikker på, at vi altid leverer et upåklageligt stykke arbejde. Vi tilbyder at give dig et uforpligtende tilbud, som du altid kan tage med i dine overvejelser. 

   Vi er dog altid gennemsigtige i vores prissætning og orienterer os på markedet for at holde dem fair og konkurrencedygtige. 

   Opgaver vi som tømrer i Greve laver til hverdag

   Som maler- og tømrerfirma i Greve, tilbyder vi en rigtig stor vifte af forskellige opgaver både inde- og udendørs. Med 15 års erfaring, har vi leveret eternittag i Greve for mange glade kunder. 

   Eternittag er et meget populært tag, hvoraf prisen en i den lave ende af hvad det normalt koster at skifte sit tag. Det er et slidstærkt tag, men trods den lave vægt, behøver konstruktionen netop ikke at være kompliceret.

   Det giver os mulighed for, at langt de fleste kan få et solidt og stærkt tag monteret i Greve. Det er hurtigere at opsætte end andre typer tag, og derfor vil det selvfølgelig koste mindre.

   Hos Lind & Birkedal laver vi gerne en aftale med dig, om et større projekt, hvor vi også står for malerarbejdet efterfølgende. Vi har leverer altid professionelle, flotte og præcis maleropgaver til tiden. Vi leverer kun det, vi selv ønsker derhjemme, derfor er vi også det fortrukne valg af maler i Greve.

   Vi har erhvervet os en bred pensel af professionelle løsninger, hvor en stille hånd giver et flot resultat. Vi kan varetage dit byggeprojekt og afslutte med at lave et finish, som du netop ønsker. 

   Du skal derfor ikke bøvle med forskellige firmaer, hvor forskellige priser og kommunikationen ofte ender galt. Vi tilbyder, at løse din opgave fra A-Z hvori du har én kontaktperson. Det er hvad vi erfarer, den bedste kommunikation sker igennem. Vi vil forstå hinanden hele vejen igennem, som også løsningen præger af. 

   Vi tilbyder selvfølgelig også vores arbejde i andre byer, såsom Køge, Roskilde og resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Skal vi udfører dit næste tømrerprojekt?

   Tag os med fra starten, når du skal have lavet nyt eternittag, køkken, tilbygninger, eller malerarbejde. Vi hjælper med stort set alt indenfor boligen. Vi er gode til at komme med idéer til løsninger, hvor vores ekspertise også fremkommer.

    Med vores erfaring og faglig stolthed som tømrermester i Greve er vi sikre på at lave en optimal og holdbar løsning til dig. 

   Vi rådgiver, vejleder og finder løsninger og eventuelle begrænsninger, der måtte være. Der er med en stor ære, at vi altid udfører bliver aftaler i den bedste kvalitet og til tiden.


   Vi udfører tømrerarbejde for små og mellemstore erhvervsvirksomheder, såvel som private husejere.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Kontakt os i dag og hør mere

   Hvis du ønsker at vide mere om vores ydelser eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummer 31 32 16 14, eller skriv til os på info@lind-birkedal.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Ring 31 32 16 14