Send besked

arrow

Tømrer Høje Taastrup

Hvis du står og har behov for en professionel og erfaren tømrer i Høje Taastrup, så lad Lind & Birkedal komme dig til undsætning. Vi byder på over 15 års erfaring inden for tømrerfaget og en barre der er sat højt.

Vi udfører altid vores opgaver med omhu og sans for detaljen, så du altid står tilbage med et resultat du kan nyde i mange år frem. Kontakt os i dag og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent et tilbud her


  [honeypot nej-tak]

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  statuetter

  Vinder af Årets Tømrer 2023

  Årets Håndværker

  Din pålidelige tømrer i Høje Taastrup

  Over vores mange år i branchen, har vi efterhånden opbygget stor erfaring med alle slags tømreropgaver. Alle vores medarbejdere er faguddannede tømrere og malere, hvilket er din sikkerhed for et professionelt resultat og kyndig rådgivning.

  Som din tømrermester i Høje Taastrup, klarer vi alle opgaver, herunder tilbygninger til boligen, opførsel af skure og carporte, lægning træterrasser, tagbelægning samt facaderenovering. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi også er din opgave voksen.

  Hvis du kontakter os, og fortæller lidt om, hvad din opgave byder på, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

  Vores ultimative mål er at stille dig tilfreds med det arbejder vi leverer. Som din tømrer i Høje Taastrup fokuserer vi på at udarbejde flotte og holdbare løsninger, som du kan nyde i mange år frem. Det er vores tidligere opgaver bevis på.

  Vores kunder har givet os en sublim vurdering på Smiley Håndværker og Trustpilot – og vi har i sinde at fortsætte den tendens. Du kan se hvad vores tidligere kunder siger om os, herunder:

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   [honeypot nej-tak]

   Erfaren tømrer i Høje Taastrup til en god pris

   Det er nemt at gemme sig bag sin anciennitet. Selvom vi har mere end 15 år bag os i branchen, så betyder det ikke, at vi ikke prøver at forbedre os hver dag. Gennem årenes løb, har vi oparbejdet et bredt kompetencesæt, men vi hviler aldrig på laurbærrene. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen i faget og efteruddanner vores medarbejdere med jævne mellemrum. Det betyder at de bringer den nyeste brancheviden på bordet som dit professionelle tømrerfirma i Høje Taastrup. For dig betyder det et veludført resultat, hver gang.

   Gennem vores lange tid i branchen, har vi kunnet opbygge mange gode relationer og fået mange samarbejdspartnere. Det gør at vi kan byde ind på flere typer af opgaver og samtidig med at vi holder vores priser konkurrencedygtige. 

   Hvis du skal bruge et tømrerfirma i Høje Taastrup med masser af tilfredse kunder i porteføljen, så kontakt os i dag. Så skal vi nok finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig med din tømreropgave.

   Hvad koster en tømrer i Høje Taastrup?

   Vores priser er i stor udstrækning afhængige af omfanget på din opgave, samt tidsrammen for udførsel. Dertil kan krav til materialer også få prisen til at fluktuere. Vi er dog altid gennemsigtige med vores priser, og forsøger altid at holde dem konkurrencedygtige i henhold til markedet. 

   Du kan dog altid være sikker på én ting: vi leverer altid et eksemplarisk og upåklageligt stykke arbejde. Hvis du skal bruge en tømrermester i Høje Taastrup, der yder god service, leverer perfekt arbejde og endda til en god pris, så kontakt os i dag. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. 

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Kontakt os i dag og hør mere

   Hvis du ønsker at vide mere om vores ydelser eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummer 31 32 16 14, eller skriv til os på info@lind-birkedal.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Ring 31 32 16 14