Send besked

arrow

Tømrer Køge

Står du og mangler en professionel tømrer i Køge? Lad Lind & Birkedal komme dig til undsætning. Vi har over 15 års brancheerfaring og vi sætter standarden højt. Vi har sans for detaljen og udfører alle opgaver til perfektion – så du får et resultat du kan nyde i lang tid fremover.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din tømreropgave i Køge.

Indhent et tilbud her


  [honeypot nej-tak]

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  statuetter

  Vinder af Årets Tømrer 2023

  Årets Håndværker

  kompetent og professionel tømrer i Køge

  Vi har stor erfaring inden for tømrerfaget. Faktisk har vi mere end hele 15 års erfaring som tømrer i Køge! Det betyder at vi har opbygget en stor ekspertise og har prøvet lidt af hvert. Der findes derfor næppe en tømreropgave vi ikke kan udføre.

  Vi kan bryste os af dygtige og faguddannede medarbejdere, som sætter barren højt for deres arbejde. Det gælder så sandelig også vores serviceniveau. Vi tager vores kundedialog seriøst, og gør altid vores bedste for, at du er med på sidelinjen hele vejen igennem dit projekt.

  Vi udfører alle former for tømrer opgaver i Køge, lige fra udbygning, tilbygning, carporte og terrasser – og alt derimellem. Som dit professionelle tømrerfirma i Køge har vi målsætninger om at udarbejde flotte og holdbare resultater. 

  Vi tror på at glade kunder er noget man får, når man leverer ordentligt arbejde. Og glade kunder har vi i spandevis. Du kan bare se hvad vores tidligere kunder siger om os herunder:

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Bedste tømrerfirma jeg har stiftet bekendtskab med, meget professionelle, holder hvad der bliver lovet - hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
  Selv en mindre opgave som udskiftning af velux vindue , blev behandlet med respekt . Godt arbejde, udført professionelt, jeg er fuldt ud tilfreds
  Xander Aabye
  Xander Aabye
  23. December, 2019.
  Lind og Birkedal byggede vores nye hus til perfektion. Aldrig har jeg set så høj slut finish. Kan kun anbefales hvis du er til kvalitets arbejde
  Sanne Rudbæk
  Sanne Rudbæk
  4. April, 2019.
  Super service.
  Peter Konradsen
  Peter Konradsen
  27. Februar, 2019.
  Vi kan på det varmeste anbefale Lind og Birkedal! De har lagt nyt tag og udskiftet to Veluxvinduer. Hele processen har været yderst professionel: lige fra tilbudsgivning, opstilling af stilladser hvor sikkerheden er i top, afdækning af taget, og udførelsen af taglægningen. Yderst dygtige og venlige håndværkere, super oprydning både under og efter projektet, god opfølgning og information undervejs, og fin afleveringsforretning. De aftalte deadlines blev overholdt. Virkelig et super tømrerfirma, som har styr på alle processerne. Vi er meget tilfredse!! Vh Peter og Kirsten
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  Peter Estacio Franco Oxtorp
  2. Oktober, 2018.
  Vi havde brug for hjælp til tætning af rygning henover sommeren, og Lind & Birkedal kom næste morgen for at besigtige opgaven og selve arbejdet blev udført dagen efter. Vi var meget imponerede. Virkelig god service.
  MaLou2000
  MaLou2000
  27. Juli, 2018.
  Tømrerfirmaet Lind & Birkedal ApS kan klart anbefales! De er et pålideligt og hårdtarbejdende firma, vis folk er bundærlige, hamrende fagligt dygtige, omhyggelige og som ikke går hjem før opgaven er løst. Alt i alt har det været en hamrende positiv oplevelse at arbejde sammen med dem og skulle jeg rådgive nogen til valg af tømrerfirma ville jeg ikke tøve et sekund med at anbefale dem da de er de helt rette folk man ønsker at have på sin byggeplads hvad end det er i privaten eller til erhverv som jeg har brugt dem til.
  Naja
  Naja
  30. Juni, 2018.
  Lind og Birkedal får verdens største anbefaling fra os. Vi havde 14 dage til at få bygget et ekstra værelse i vores nye lejlighed inden vores flyttelæsse ville ankomme, men blev brændt af på startdatoen af et andet firma. Det var jordens største held i uheld at vi i stedet fik kontakt med Lind og Birkedal. De kunne til samme pris (som var absolut god og fair) påbegynde opgaven allerede dagen efter. Vi troede de var lige lovlig tidsoptimistiske (som håndværkere ofte er!) når de mente, de kunne blive færdige på 10 dage og indstillede os på at flytte ind i byggestøv og kaos (og jeg tilmed gravid i 9. Måned). De blev imidlertid færdige på bare 8 dage og vi kunne således flytte ind i en helt færdig lejlighed! Dertil kommer at arbejdet var udført til perfektion uden slinger i valsen. Alt ned til mindste detalje blev gjort som aftalt og der blev tænkt på alt og kommunikationen var super god. Vi er ovenud lykkelige for resultatet! Vores livs bedste erfaring med håndværkere hidtil. De aller varmeste anbefalinger og en stor tak her fra!
  Camilla
  Camilla
  28. September, 2017.
  Virkelig højt serviceniveau. Skrev og fik svar og tilbud i weekenden, og i ugen efter kom to dygtige håndværkere, og lavede et meget flot stykke isoleringsarbejde. Kan virkelig anbefales og kundeservicen er helt i top. Dem vil jeg bruge igen.
  Morten Asp
  Morten Asp
  22. September, 2017.
  Man mærker den faglige stolthed hele vejen igennem fra tilbudsgivning til aflevering og det ser man også ved et yderst veludført arbejde. Det samme gælder rådgivningen til den rette løsning, den er helt uvurderlig og man føler sig i trygge hænder. De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!
  Ian
  Ian
  29. Marts, 2017.
  Jeg har lige fået udskiftet en emhætte, et køkkenelement og ovn i mit køkken af Lind & Birkedal. Opgaven var ikke helt ligetil men resultatet er nydeligt og og meget proffosionelt udført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma der er drevet af et par meget behagelige og dygtige håndværkere.
  Ida Maria Graff Righolt
  Ida Maria Graff Righolt
  7. November, 2016.
  Jeg har netop fået nyt badeværelse (færdigt oktober 2016) og var meget glad for valget af Lind & Birkedal. Jeg har tidligere haft rigtig dårlig erfaring med renoveringsprojekter og var derfor meget opmærksom på processen. Andy Birkedal (som var min primære kontaktperson) var super godt til at tage sig af opgaven og alle de implicerede personer, der var med på hhv. maling, vvs, etc. De nåede det på den aftalte tid (knap 7 uger, da det var en større process) og resultatet er blevet super flot. Jeg giver dem min bedste anbefaling herfra. Et lille råd; husk at tale sammen løbende omkring ekstra arbejde og priser herfor, så der ikke er nogen der er i tvivl og få det gerne noteret ind i tilbuddet i starten. Eksempelvis udspecificering af elektrikerarbejdet og hvad det indebærer. Dette var eneste lille udfordring, men det løste vi fint efterfølgede.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   [honeypot nej-tak]

   Erfaren tømrermester i Køge til en fair pris

   Vores 15 års brancheerfaring har givet os værdifulde kompetencer, som vi trækker på hver dag. Men man udvikler sig ikke gennem stilstand. Det er nemt at sælge sig på sin anciennitet, men hvis ikke det arbejde der leveres, bærer præg af den, kan det være fuldstændig ligegyldigt. Derfor holder vi os altid fagligt opdateret og deltager jævnligt i efteruddannelse, så vi bringer den nyeste brancheviden på bordet. På den måde er du sikret et veludført og holdbart resultat, med os som din tømrermester i Køge.

   Vores mange år i branchen, har også kastet en masse gode relationer og samarbejdspartnere af sig. Med vores brede netværk, kan vi byde ind på flere opgaver og yderligere holde vores priser konkurrencedygtige vi kunnet opbygge mange gode relationer og fået mange samarbejdspartnere. Det gør at vi kan byde ind på flere typer af opgaver og samtidig med at vi holder vores priser konkurrencedygtige.

   Hvis du skal bruge et tømrerfirma i Køge til en god pris, så kontakt os i dag. Så finder vi hurtigt ud af, hvordan vi bedst får din tømreropgave i mål.

   Hvad koster en tømrer i Køge?

   Generelt er priserne afhængige af hvad din opgave byder på, herunder hvor stor den er, hvor lang tid den tager og hvor mange materialer der skal bruges. Hvis der er særlige krav til materialer, kan det også være noget der får prisen til at ændre sig.

   Uanset hvad prisen lyder på, er vi dog altid gennemsigtige i vores prissætning og orienterer os på markedet for at holde dem fair og konkurrencedygtige. Og du kan også være sikker på, at vi altid leverer et upåklageligt stykke arbejde. 

   Hvis du skal bruge en tømrermester i Køge, som leverer det lovede til en fair pris, så kontakt os endelig. Vi er altid friske på at give dig et prisoverslag på din opgave.

   Din sikkerhed

   Vi er stolte af at altid at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang!

   Kontakt os i dag og hør mere

   Hvis du ønsker at vide mere om vores ydelser eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummer 31 32 16 14, eller skriv til os på info@lind-birkedal.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Ring 31 32 16 14